Siófok, Balatonkiliti
Eladó családi ház
Ár
50 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31269
Siófok- Kilitin eladó újszerű ház!
Méretek
Méret
105
Telek mérete
249
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Városrész
Balatonkiliti
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Családi házas környék
Leírás
Olyan ingatlant vásárolna ahol minimális ráfordítás után azonnal költözhető vagy akár azonnal bérbe adható? Fontos hogy közel legyen az autópálya, bevásárlási lehetőségek? Ne keressen tovább! Siófok- Kiliti részén a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 249m2-es telken elhelyezkedő 105m2 alapterülettel rendelkező 4 szobás családi ház ELADÓ! Az ingatlant jelenlegi tulajdonosa teljesen felújította, korszerűsítette, szigetelte, csupán néhány apróság maradt hátra, hogy teljesen kész és vadonatúj legyen a ház! Elrendezése miatt kiváló választás akár egy többgenerációs család számára, de befektetési lehetőségnek is ideális, hiszen a sok hálószoba miatt nagyobb vendégszám befogadására is alkalmas. Kényelmes méretű kertjében akár autóbeállót, akár egy - még kezelhető méretű kertet is megvalósíthat. A közelben számos bevásárlási lehetőség található: - (tesco , aldi stb) van iskola, gyógyszertás, orvosi és állatorvosi rendelő és az autópálya is.