Budapest V. kerület, Belváros
Eladó lakás
Ár
57 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31241
Váci utca mellett ELADÓ lakás
Méretek
Méret
49
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest V. kerület
Városrész
Belváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Kert
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1913
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Budapest egyik legexkluzívabb környékén szeretne lakást? Olyan ingatlant vásárolna, ahol minimális ráfordítással akár azonnal költözhető/bérbeadható? Budapest V.kerületében a Nyáry Pál utcában a Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy folyamatosan karbantartott 2 épületrészből álló társasház földszintjén található 49m2-es 2 szobás, külön konyhás lakás ELADÓ. Az ingatlan az alábbi felújításokon esett át: - villany vezeték csere - fűtés korszerűsítés - konyhában ablak csere A szobákban található fa parketta nagyon szép állapotú, az előszoba, konyha, fürdőszobában a hideg burkolatok is már cserélve voltak. Előnye még, hogy konyhájából egy spejz nyílik, mely extra tárolási lehetőséget biztosít. A lakás belmagassága 3.6méter, kisebbik szobájában egy 166cm magassággal rendelkező galéria található. Alaprajzának köszönhetően akár egy amerikai konyhás nappali plusz 2 hálószoba is kialakítható igény szerint. Tehermentes ingatlan, rövid időn belül birtokba vehető. Megtekintés rugalmasan, a hét bármely napján.