Budapest XIV. kerület, Kiszugló
Eladó lakás
Ár
44 910 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31027
Eladó egy 53 m²-es napfényes, erkélyes lakás Kiszuglóban!
Méretek
Méret
53
Terasz mérete
5
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Kiszugló
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor,

cserépkályha

Konyha stílusa

étkezős,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes,

világos

Kert

előkert

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1967
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Budapest XIV. kerületének csendes, zöldövezeti részén eladó egy MAGASFÖLDSZINTI, tégla építésű 1 szobás lakás. Délnyugati tájolásának köszönhetően napfényes, egész nap világos. Kiváló elosztású, könnyen másfél szobássá alakítható, így remek lehetőség azok számára, akik saját igényeiknek megfelelően szeretnék kialakítani új otthonukat. Az 5 nm-es kényelmes erkély a rendezett kis előkertecskére néz. A lakáshoz tartozik az alagsorban egy pince helyiség, illetve egy közös bicikli/babakocsi tároló is a földszinten. A közös költség 9.000 Ft/hó, mely magában foglalja a közös helyiségek tisztántartását, a szemétdíjat és a víz átalány díját is. Ideális választás befektetőknek, fiatal pároknak vagy első lakás vásárlóknak, akik egy saját stílusukra szabott otthont keresnek egy frekventált, de nyugodt környéken. A közelben minden szükséges bevásárlási lehetőség adott, a tömegközlekedés pedig kiváló: 7, 7E, 8E, 32, 108E, 110, 112, 125, 133E busz; 3, 62, 62A, 69 villamos; 77, 80, 80A, 81, 82, 82A troli, 907, 979 éjszakai buszok. Ha szeretne egy csendes, világos otthont keressen bizalommal, nézzük meg együtt!