Siófok
Eladó családi ház
Ár
65 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30733
Egész évben Balaton!
Méretek
Méret
80
Telek mérete
312
Terasz mérete
10
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Üdülőövezet
Szerkezet
ytong
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Olyan nyaralót vagy otthont keres családjának ami nyugodt, csendes helyen van, közel a Balaton parthoz? Szeretne jó minőségű ingatlant vásárolni? Nem szeretne a felújítással bajlódni? Ne keressen tovább! Siófok-Sóstó részén 312 m2 összközműves telken új építésű (2024) családi ház közel a Balaton parthoz ELADÓ. A ház 80 m2 alapterülettel rendelkezik, nappali + 2 hálószobás. Tágas, élhető lakóterek vannak , melyek ideális akár több gyermekes család számára is. Néhány műszaki adat: - Ytong téglából épült; - Minőségi burkolatok; - Több rétegű, bukó-nyíló fehér műanyag nyílászárók, kívül - belül párkánnyal; - Beépített redőnytokok; - Klíma; - Kamera. Ez az ingatlan jó ár-érték arányú, de mindenképp győződjön meg róla személyesen is, keressen telefonon bizalommal!