Budapest XIV. kerület
Kiadó lakás
Ár
180 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30719
Kiadó két szobás + gardróbos panel lakás
Méretek
Méret
45
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés,

távfűtés

Konyha stílusa
Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1981
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
10
Lakások száma
1
Környék
Jól ellátott környék(de nem közkedvelt)
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúton
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
Kiadó Lakás a XIV. kerületben Elhelyezkedés: Budapest XIV. kerület, Szentmihályi utca eleje Kiválóan megközelíthető helyen, csendes, zöldövezeti környezetben található ez a 45 m²-es kiadó panel lakás. A környék infrastruktúrája rendkívül kedvező, így ideális választás azoknak a pároknak, akik a belváros közelében keresnek nyugodt, kényelmes otthont. Közlekedés: A lakás tömegközlekedéssel is remekül megközelíthető: Buszok: 32-es, 130-as és 277-es buszok megállói mind pár perc sétára találhatók. Troli: 80-as troli megállója szintén elérhető közelségben van. (IKEA!) Metró: Az M1-es (kisföldalatti) és az M2-es (piros) metróvonal is könnyen megközelíthető a közeli Bosnyák tér vagy Mexikói út megállón keresztül. Lakás jellemzői: 2 teljes értékű szoba – jól kihasználható terek, világos helyiségek Gardróbszoba – extra tárolási lehetőség Kádas fürdőszoba – külön WC-vel Különálló konyha – régebbi, de teljesen használható konyhabútorral, beépített sütővel Műszakilag felújított – új villanyvezetékek az egész lakásban Thermo műanyag nyílászárók – keleti tájolással, délelőtt napfényes szobák Szolgáltatások és lehetőségek a közelben: Bevásárlás: A közelben található Lidl, Aldi, Spar, valamint a Bosnyák téri piac, ahol friss termékeket vásárolhat. Sport és szabadidő: A közelben több edzőterem, valamint a Városliget könnyen elérhető futópályáival, sportpályáival és zöldterületeivel. Szórakozás: A környéken számos étterem, kávézó és kikapcsolódási lehetőség található, valamint a zuglói mozi és kulturális központ is gyorsan elérhető. Kondíciók: Kaució: 2 havi Birtokbaadás feltétele: Kiköltözési nyilatkozat aláírása Ez a kiadó lakás ideális választás lehet azok számára, akik stabil munkahellyel rendelkeznek, és a belváros közelében szeretnének élni, de egy csendesebb környezetben. Kényelmes és jól megközelíthető otthont keresel? Ne maradj le, jelentkezz most!