Budapest XI. kerület, Gazdagréti lakótelep
Eladó lakás
Ár
54 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30667
Eladó 53 nm-es lakás a Gazdagréti lakótelepen, egyedülálló kilátással
Méretek
Méret
53
Terasz mérete
3
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XI. kerület
Városrész
Gazdagréti lakótelep
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség

tároló

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1983
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
10
Környék
Jó környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
A The Hunters Ingatlaniroda bemutatja: Kiváló elhelyezkedésű, 3 szobás lakás keresi új tulajdonosát a Gazdagréti lakótelep csendes, zöldövezeti részén, Budaörs Kamaraerdőre néző kilátással. A lakás 53 nm alapterületű, különálló konyhával rendelkezik, és rendkívül világos, köszönhetően a sok ablaknak. A lakásban tisztasági festés és új parkettázás történt, így Ön azonnal beköltözhet. Különlegessége, hogy a lakás megközelítése a lépcsőházból egy zárható, közös ajtón keresztül történik, amelyhez csak a lakás tulajdonosának és közvetlen szomszédjának van kulcsa. Ez a tér ideális előszobaként, valamint bicikli tárolására.  A környék infrastruktúrája kiváló: a közelben több játszótér, zöld parkok, és kitűnő tömegközlekedési lehetőségek biztosítják a kényelmes mindennapokat. Ez a lakás tökéletes választás családoknak és pároknak egyaránt, akik nyugodt, zöld környezetre vágynak, de fontos számukra a város közelsége is.