Budapest VII. kerület, Középső Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
74 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30433
Nagypolgári lakás jó állapotban eladó
Méretek
Méret
78
Belmagasság
350 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Középső Erzsébetváros
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1922
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
15
Környék
Jól ellátott környék(de nem közkedvelt)
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Megközelíthetőség
főúton
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Eladó Nagypolgári Lakás a Városliget Közvetlen Közelében! ✨ Fiatal pároknak és családalapításon gondolkodóknak ideális választás! Elhelyezkedés: VII. kerület, István utca 11 - szemben az Állatorvosi Egyetemmel Ez a tágas, 78 négyzetméteres nagypolgári lakás a VII. kerület egyik legkedveltebb részén található, ideális választás azok számára, akik a belváros szívében keresnek otthont, mégis családias, zöld környezetre vágynak. A lakás a 3. emeleten helyezkedik el, így világos, csendes, és a nagypolgári épületekre jellemző tágas terek biztosítják a kényelmet és a praktikus helykihasználást. Lakás jellemzői: 🏠 Alapterület: 78 m² 🛏 Szobák száma: 2 hálószoba, mindegyikhez saját gardrób 🛋 Nappali: Külön kis szeparált, ablakos dolgozósarokkal 🛌 Hálószoba: Az egyik hálóban fekvőgaléria, ami gyereksarokként vagy tárolóként is funkcionálhat 🚿 Fürdőszoba: Modern, ízléses kialakítású, ideális családoknak 🔥 Fűtés: Gazdaságos gázcirkó, új műanyag nyílászárókkal 🚪 Nyílászárók: Korszerű műanyag ablakok Infrastruktúra és Közlekedés: A lakás kiváló elhelyezkedéssel bír, hiszen közvetlenül a felújított Állatorvosi Egyetem szomszédságában található, így a közelben számos étterem, kávézó, és egyéb szolgáltatás elérhető. A Városliget pár perces sétával elérhető, amely ideális a családi kikapcsolódásra és sportolásra. 🚇 Közlekedés: Trolibuszok: 74-es, 78-as és 79-es trolik mind elérhetők pár perc sétával. Villamosok: A 4-es és 6-os villamos megállói könnyen megközelíthetők a környező utcákon keresztül. Metró: A Keleti pályaudvar (M2, M4) szintén néhány perc alatt elérhető. Miért ideális családoknak? Ez a lakás tökéletes választás fiatal párok számára, akik családot terveznek. A két jól kialakított hálószoba, a szeparált dolgozósarok és a Városliget közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy otthonos, mégis városi életet élhessenek. Ár: Kérjük, érdeklődjön privát üzenetben vagy telefonon! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! 🌟