Budapest XXIII. kerület, Soroksár-Orbánhegy
Eladó családi ház
Ár
178 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30287
Fantasztikus lehetőség ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGYCSALÁDOSOK, VÁLLALKOZÓK és BEFEKTETŐK számára!
Méretek
Méret
300
Telek mérete
993
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XXIII. kerület
Városrész
Soroksár-Orbánhegy
Alapvető adatok
Szobák
11
WC-k száma
6
Fürdőszobák száma
6
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség

tároló,

garázs,

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1989
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megunta a szmogos, zsúfolt városi életet? Szeretne távol a város zajától, de mégis központ közeli családi házban élni? Szeretne reggelente madárcsicsergésre ébredni, esténként tücsökciripelést hallgatni? Itt a lehetőség! A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínálja Budapest 23. kerületében, Soroksár közkedvelt kertesházas részén Orbán hegyen, egy csendes, aszfaltozott utcában található, lehetőségekkel teli családi házat. Fantasztikus lehetőség ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGYCSALÁDOSOK, VÁLLALKOZÓK és BEFEKTETŐK számára! Egy 993 nm-es telken fekvő, több generációs CSALÁDI HÁZ várja új tulajdonosait. Az ingatlan elképesztően tágas: két lakószinten összesen 8 hálószoba, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 terasz és egy erkély található. A ház alatt pince, 2 állásos garázs és több tároló is található, valamint helyet kapott egy 23 nm-es MINIGARZON. Ezen kívül, a kert hátsó részében található egy raktár, amely garázsként is használható. Régen Mini ABC-ként funkcionált. Mellette pedig 3 különálló, komplett konyhával és fürdőszobával ellátott garzonlakás található, melyek tökéletesen KIADHATÓK akár hosszú távra is. Az ingatlan több szempontból is IDEÁLIS választás: lakótér szempontjából több mint 300 nm, így nagycsaládosok és összeköltözők számára is remek megoldás. Emellett vállalkozók és befektetők is megtalálhatják számításaikat, hiszen a garzonok mellett munkásszállóként, panzióként vagy vállalkozásként is hasznosítható az épület, hisz régen itt egy vegyesbolt üzemelt. A ház 1989-ben épült, gondos odafigyeléssel és minőségi anyagokból. Bár korszerűsítést és felújítást igényel, folyamatosan karban tartott és lakható állapotban van. Külön figyelemre méltó tulajdonságai közé tartozik a 2 generációs házak számára biztosított kedvezményes gázhasználat és a kerti locsolást biztosító kút. A környék csendes, családi házas övezet, egy zsákutcában található, így átmenő forgalomtól mentes. Megközelíthetősége kiváló: HÉV, busz és távolsági busz is séta távolságra van. A közelben található LIDL, ALDI, gyógyszertár, iskola, óvoda és játszótér is, amely hozzájárul a kényelmes mindennapokhoz. Az ingatlan 1/1 tulajdon. Tehermentes. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal. NE HAGYJA KI ezt a páratlan lehetőséget, legyen ez az ÖN új OTTHONA vagy BEFEKTETÉSE!