Budapest VII. kerület, Külső Erzsébetváros
Kiadó lakás
Ár
260 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30257
Nagy teraszos lakás kiadó
Méretek
Méret
45
Terasz mérete
30
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Külső Erzsébetváros
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa
Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
francia udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

kertkapcsolat

Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Kőzetgyapot
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2010
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
5
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Otthonos, téglalakás a Városliget közvetlen szomszédságában! Budapest folyamatosan fejlődő területén, a Garay tér mellett, kiadó egy különleges, nagy teraszos lakás. A lakás 45 m²-es, amelyhez egy további 12 m²-es galéria is tartozik, mely igényesen kialakított hálószobaként szolgál. A lakás hangulatát a nagy belmagasság (4 m) és a három oszlopos nappali ablakok fokozzák, amelyek közvetlenül a hatalmas, 30 m²-es teraszra nyílnak, rengeteg természetes fényt biztosítva. A konyha modern, gépesített és beépített bútorokkal rendelkezik, készen áll a használatra. A ház kiválóan szigetelt, így télen is meleg, nyáron pedig hűvös marad. A lakás csendes, és a mennyezetre szerelt kerékpártárolóval is rendelkezik. A fürdőszoba kádas, elszívóval felszerelt. Nagy beépített szekrényei jól pakolhatóak, tárolási felületben nincs hiány. Társasház külön belső udvarral, gyerekeknek homokozóval és játszótérrel rendelkezik. Közös babakocsi tárolót az ide költöző is igénybe veheti. Elhelyezkedés: Közvetlenül a Városliget mellett, ahol új játszóterek, sportolási lehetőségek és a Zene Háza is található. A lakás ideális egyedülállóknak vagy pároknak, akik minőségi életet szeretnének élni Budapest központjában, mégis annak zajától mentesen. A birtokbaadás feltétele 2 havi kaució és közjegyző előtt tett kiköltözési nyilatkozat