Halásztelek
Eladó családi ház
Ár
84 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29707
Családi ház eladó Halásztelken
Méretek
Méret
158
Telek mérete
676
Terasz mérete
26
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Halásztelek
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

padlófűtés,

napelem

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1986
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a saját teraszán, és csobbanhat a medencében? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA! A The Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelken egy 676 nm-es telken található, 3 szintes, 158 nm lakóterű, 5+1 szobás kertes házat. Az ingatlan 1986-ban épült, az akkori legjobb technológia szerint. - A ház alatt pince van, amely egy 41nm-es garázsból és egy 34nm-es tárolóval egybekötött kazánházból áll. - Az alsó szinten található egy hatalmas étkező, konyha, kamra, nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, wc és egy közlekedő. A nappaliból megközelíthető egy 26nm-es intim terasz. - A felső szinten 3 hálószoba, gardrób szoba, és egy fürdőszoba+wc-vel került kialakításra. Ennek befejezése az új tulajdonosra vár. A ház az elmúlt években számos átalakításon és felújításon esett át. A konyha új bútort és burkolatot kapott. A tetőtér beépítése is néhány éve történt. A ház alsó szinte külső , a felső szint pedig belső szigetelést kapott. Néhány hete napelem került fel, melynek köszönhetően rendkívül kedvező lesz a ház rezsiköltsége. A kert szépen gondozott, melynek öntözéséről öntözőrendszer és csepegtető gondoskodik amely fúrt kútra van csatlakoztatva. Szilva, meggy, barack és füge fa évről évre hozza a termését. A ház háta mögött található egy kis ház, amely felújítás és átalakítás után akár lakhatásra is alkalmas lehet. Közelben található iskola, óvoda, bölcsőde, Spar, gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, edzőterem, kosárpálya, focipálya, cukrászda. A Duna part néhány perc sétatávolságra van, ahol sportolhat, horgászhat, vagy akár kutyát sétáltathat. Az M0 autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető. A házat ajánlom 2-3 gyermekes családnak, vállalkozóknak, összeköltöző családoknak egyaránt. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, akár egy tisztasági festés után költözhető. A házban vannak befejezésre váró feladatok, melyek az új tulajdonosra várnak. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.