Siófok, Fokihegy
Eladó családi ház
Ár
164 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29125
Eladó újépítésű Családi ház Sóstón !!!
Méretek
Méret
106
Telek mérete
680
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Városrész
Fokihegy
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2019
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Jó környék
Leírás
Szeretne egy újépítésű Csodás tágas nagy kertes nyaralót a Balatonon? Esetleg oda is költözne? Ne habozzon , nézze meg új kizárólagos megbízásunkat ! Siófok egyik legkedveltebb részén Sóstón kínál eladásra a The Hunters ingatlaniroda egy gyönyörű fényes tágas 2019-ben épült otthont nagy kerttel és egy dupla férőhelyes fedett gépkocsibeállóval. A telek mérete 680nm , a ház 106nm valamint van hozzá egy 50nm fedett terasz is ! Az otthon központi része a rendkívül fényes és tágas 36 nm-es amerikai konyhás nappali ! Ezen kívül van még 4db 12nm-es hálószoba és 2 db fürdőszoba is. Az ideális hőmérsékletről elektromos panelek gondoskodnak valamint hűtő-fűtő klíma ! a bútorok a vételár részét képezik . A rendkívül meghitt családias környezetben az összes szoba és nappali a gyönyörű szép parkosított kertre néz . A Balatonpart mindössze pár perc séta. Megtekintése rugalmas hívjon bátran.