Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
Eladó lakás
Ár
89 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28517
Bellvárosi életérzés
Méretek
Méret
67
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Városrész
Belső-Terézváros
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa
Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa
Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1920
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Leírás
VI. kerületben kínál a The Hunters Ingatlan iroda eladásra egy 67 nm -es nappali 1 hálószobás luxusotthont. A lakás teljeskörű jelenlegi képét 2021, ben nyerte el, teljes víz, villany, és fűtéshálózat ki lett cserélve. Hideg burkolatok alatt, padlófűtés biztosítja az ottho melegét. A lakás impozáns nagypolgári vonalait, megörízve , izlésesel ötvözték a modern vonalakkal. Az épület kis létszámú családias társasház, összesen 15 lakással. Új tetőt kapott a ház 2 éve és liftszerkezetet. Rugalmasan megtekinthető, keressen bizalommal. A rövid távú lakáskiadás nem tultott a házban.