Budapest XIII. kerület, Újlipótváros
Eladó lakás
Ár
64 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28515
Ujlipótvárosi ékszerdoboz
Méretek
Méret
56
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIII. kerület
Városrész
Újlipótváros
Alapvető adatok
Szobák
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa
Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa
Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1920
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
5
Leírás
XIII. kerületben, Újlipótvárosban kínál a The Hunters Ingatlan Iroda eladásra egy Nappali+ Hallos galériás lakást. Méltán híres Pozsonyi uttól pár percre helyezkedik el az épület, kiváló lokáció és kiváló közlekedés, 4-6 villamos és a westend is pár perc sétára van. A lakás tágas 56 nm-es+ 6 nm galéria lett kialakítva. 2019.-ben lett teljeskörűen felujítva, víz, villany, nyilászárok és fűtésrendszer is cserélve lett. Hiudeg burkolatok alatt padlófűtés. Magas minőségű anyagokkal saját részre készűlt el ez az exkluzív otthon. A rövid távú lakáskiadás nem tiltott a házban. Jelenleg hosszú távú bérlő lakik a lakásban, de rugalmasan megtekinthető ez idő alatt is. Hívjon bizalommal.