Pilisborosjenő, Külső Bécsi út
Eladó családi ház
Ár
134 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28427
Szeretne kiszakadni a belváros nyüzsgő zajos pörgős életritmusából , de még is közel maradni hozzá? Szereti a zöld övezetet? Erdős parkos fás gyönyörű természetes környékre szeretne költözni?
Méretek
Méret
224
Telek mérete
750
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Pilisborosjenő
Városrész
Külső Bécsi út
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
hegyekre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert

előkert,

hátsókert

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2000
Állapot
felújított
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Környék
Exkluzív környék
Leírás
-Szent Donáth utca -750 nm telek, 155 nm kétszintes, 4 szobás felújított ház, plusz 45 nm felújításra szoruló ház. A tetőterasz 20 nm, a terasz 30 nm, hatalmas nyári konyha, tároló. A 2000-ben épített, kétszintes családi házat teljes körűen felújították 2018-ban, ekkor kerültek be a hatalmas, kétrétegű, műanyag nyílászárók, új burkolatot kapott minden, valamint 20 cm szigetelést a ház. A telek 750 nm, osztatlan közös tulajdonú, az utcafronton található kisebb házzal. A megosztási szerződés rögzíti, hogy melyik telek kihez tartozik. A délnyugati fekvésű, csodás panorámával rendelkező nappali hatalmas üvegfelületein keresztül csodálhatjuk az évszakok változásait. A nagy méretű teraszok kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Lehetőség van bográcsozásra, medencézésre, sütögetésre. A kertben még egy szerszámtároló is elhelyezkedik, a telken van lehetőség 2-4 autó parkolására. A hatalmas, és jól felszerelt nyári konyha lehetőséget biztosít családi rendezvények megtartására. A meleget gáz cirkó biztosítja! A lokáció remek, autóval a Belvárosban lehetünk 15 perc alatt, a tömegközlekedése is jól megoldott. A kisebb lakást, mely 45 nm a leendő tulajdonos a saját ízlése szerint alakíthatja ki, akár lakásnak, akár vállalkozásnak. Esetleg szépségszalon, fodrászat is kerülhetne ide. Ajánlom a házat családoknak, akik Budapesten dolgoznak, esetleg home office-ban, mert közel a városhoz, de madárcsicsergésre, és teljes nyugalomra, csendre ébredhetnek itt reggelenként. Több generáció összeköltözésére is alkalmas a kisebb lakás felújításával. A házat CSOK-ra is meg tudja vásárolni, kedvezményes hitellel, illetékmentesen, a legkisebb gyermek 25 éves koráig. A közelben halad a kék túra útvonala, fantasztikus kirándulóhelyek vannak a környéken, a Nagy-kevély, a Teve-szikla, az Egri vár másolata, levendulamező, valamint egy horgásztó. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal. Megtekintése rugalmas.