Budapest II. kerület, Törökvész
Eladó lakás
Ár
174 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28425
Eladó 103nm-es Luxus lakás a Rózsadombon !!!
Méretek
Méret
103
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Városrész
Törökvész
Alapvető adatok
Szobák
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

fan-coil,

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa
Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1979
Állapot
luxus
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Leírás
A The Hunters ingatlaniroda által eladó Buda egyik legfrekventáltabb részén Törökvészen egy luxusminőségben felújított és megtervezett erkélyes 106nm-es 2.emeleti lakás ! Az ingatlan Különlegessége hogy rendelkezik önálló zárható garázzsal a társasház alsó szintjén, és a lakás felett lévő lapos tető kizárólagos használatával, ami alkalmas lehet grillezésre, kisebb medence használatára, vagy party helyszínnek egyaránt. Egyszerre egyidőben három különböző ingatlanrészt tud megvásárolni a meghirdetett áron.Lakás, garázs, tetőrész. A neves belsőépítész által megtervezett, és a kivitelezést is végigkísérő szakember egy igazán különleges, légies és egyedi otthont alkotott. Mind az alaprajz szerinti elrendezése, és az anyag választások is komfortos, praktikus, és felhasználóbaráttá teszik a lakást. Egyedi kialakítást kapott az étkező melletti déli üvegfal, amitől igazán zöld, és természetközeli az otthonérzet. A designt a ház építészeti értékei határozták meg, alapvetően a tört mozaikburkolat inspirálta, illetve a most újra divatos 70-es, 80-as évek forma- és színvilágát használta a bútorozás során az enteriőr. Az ingatlan főbb jellemzői: -2024-es felújítás -1969-es építés -106 m2 lakótér -15 m2 zárt garázs -2. emeleti (záró szint) -2 szobás (nappali+háló) -Tető használati lehetőség -Erkélyes -Kádas, és tusolós fürdőszoba -Dupla Wc -Egyedi tervezésű konyha, és konyhasziget(gépesített) -AEG beépített gépek (sütő, mikró, főzőlap és mosogatógép, beépített alulfagyasztós hűtő) -Beépített mosó- és szárítógép Whirlpool márkájú, -Teljesen berendezett , gépesített (vételár része) -Klarstein konyhai páraelszívó -Gránit mosogató -Kis létszámú lakóközösség -Lift nélküli társasház -Fűtése egyedi, elektromos Klarstein fűtőpanel + Gree hűtő-fűtő klímakészülékek -Ariston Velsatis bojler biztosítja a meleg vizet -Déli tájolású világos napfényes lakás -Magas minőségben felújított -Külön gardrób szoba -Teljesen új víz- és elektromos hálózat került kiépítésre -Valódi tölgyfa halszálka faparketta -A nyílászárók hat légkamrás Gealan S 8000 műanyag ablakok -Hansgrohe fekete szaniterekkel -Laufen szürke öntött márvány zuhanytálca -Terazzo hatású Gress burkolólapok - Villamoshálózata: 1 fázis (32A) -5 cm-es belső mennyezeti Hőszigetelés a gipszkarton álmennyezet alatt -Redőnyözött ablakok a hálószoba felől - Lakóközössége nyugodt, csendes korosztály. -Közös Költség: Amennyiben szeretne Budapest egyik legelőkelőbb kerületében, egy kifogástalan állapotú, magas színvonalon felújított, lakásban élni, tekintse meg személyesen. Tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a minőséget és a kényelmet, valamint a városi élet és a természet közelségének egyedülálló kombinációját. Ideális fiatal pároknak, vagy akár befektetőknek is. Befektetés szempontjából a lakás értékálló és jól kiadható.