Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep
Eladó családi ház
Ár
124 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28231
Hangulatos kertesház keresi új tulajdonosát.
Méretek
Méret
240
Telek mérete
461
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVIII. kerület
Városrész
Újpéteritelep
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség

garázs,

elektromos garázs kapu/ajtó

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1989
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
**ELADÓ EGY HANGULATOS CSALÁDI HÁZ A XVIII. KERÜLET KEDVELT KERTESHÁZAS ÖVEZETÉBEN** Fedezze fel álmai otthonát Újpéteriben! A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál egy 1989-ben épült, kiváló minőségű anyagokból készült, 3 szintes családi házat, amely minden igényt kielégít. A 461 nm-es telken elterülő ingatlan tágas és kényelmes, jelenleg 5 szobával rendelkezik, mely számos lehetőséget kínál az Ön számára. - Szuterén szint : Itt található a garázs, konditerem és több egyéb helyiség, amely akár vállalkozási célra is alkalmas lehet.(kb 90nm) - Alsó szint : Konyha, spejz, fürdőszoba WC-vel, előszoba, hatalmas nappali, hálószoba és egy hatalmas terasz, amely mind a nappaliból, mind a hálószobából közvetlenül elérhető. (kb 90nm) - Felső szint : 3 szoba, gardrób, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy ERKÉLY, amelyet két szobából is megközelíthet. Jelenlegi funkciójuk dolgozószoba, vendégszoba és gardrób, de akár 3 gyermeknek is külön szobát biztosíthat. (kb 65nm) A ház körbe van szigetelve. (5cm) Hang- és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A felső szinten a gardrób szoba helyén kialakítható egy konyha, így KÉT GENERÁCIÓ számára is ideális választás lehet. Az egyedi tervezésű, kovácsolt vas kapu és terasz korlátok fokozzák az ingatlan exkluzív megjelenését. A kertet hosszú évek óta egy tapasztalt kertész gondozza, az öntözést automata öntözőrendszer biztosítja. A viacolorral burkolt részén akár 3 autó is kényelmesen parkolhat. A biztonságról 24 ponton figyelő biztonsági kamera gondoskodik. A szuterén szinten 380V-os áramellátást is biztosított. A 4 db klíma már csak hab a tortán, amelyek gyorsan lehűtik a házat a nyári melegben. Az ingatlan 12 évvel ezelőtt kompletten felújításon esett át. A közelben szinte minden megtalálható. Iskola, óvoda, gyógyszertár, ABC, uszoda, sportkastély, Lidl, játszótér , továbbá néhány perc autóútra bevásárló központok (IKEA, Auchan, OBI, DM, Decathlon) és számos étterem is elérhető. Ez az ingatlan CSALÁDOKNAK, VÁLLALKOZÓKNAK és ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK egyaránt ajánlott. Ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, tekintse meg személyesen is!