Budapest XIX. kerület, Kispest-Óváros
Eladó családi ház
Ár
187 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28201
Hatalmas családi ház ELADÓ Kispest Óvárosában!
Méretek
Méret
306
Telek mérete
737
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIX. kerület
Városrész
Kispest-Óváros
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

elektromos,

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Leírás
Befektetésre keres nagy családi házat melyet kiválóan hasznosíthat? Netán több lakásra osztható ingatlant vásárolna, vagy csak nagy a család és szükség van a közös térre, több szobára? A The Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy ELADÓ Kispest- Óváros részén található családi ház. A telek mérete ritkaságnak számít ezen a területen, általában jóval kisebb telkek találhatóak. Csendes zsákutcában van, kultúrált környéken, igényes házak szomszédságában. A 737m2-es összközműves telken, a 90-es években épült emeletes ház folyamatosan karbantartott, műszaki állapota átlagosnak tekinthető. A szuterén szinten 2 oldalról is megközelíthető garázs beálló, háztartási helyiség, mosókonyha is megtalálható, mely kiválóan alkalmas bármilyen "házi" vállalkozás létrehozására. Első emeleten a ház központi helyisége, a hatalmas nappali-konyha kapott helyet, melyből az épület legnagyobb teraszára juthatunk ki. Jelenleg 5 hálószoba 2 fürdőszoba van, ám a falak mozgathatósága miatt akár több vagy kevesebb szoba is kialakítható. Különlegessége a sok terasz valamint a ház tetején található tetőterasz , mely ideális napozásra, kisebb wellnes rész létrehozására. A ház jelenleg közepes állapotú, fűtés korszerűsítés javasolt, igény esetén esztétikai felújítás szükséges. További információkért keressen bizalommal