Budaörs
Eladó lakás
Ár
68 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26975
Eladó új építésű lakás Budaörs központi részén
Méretek
Méret
60
Terasz mérete
6.2
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Budaörs
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
hegyekre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

elektromos garázs kapu/ajtó

További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Energia tanúsítvány
AA+
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lépcsőház állapota
új
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Kiváló lehetőséget kínálunk egy új építésű lakás megvásárlására Budaörs központi részén. Az ingatlan egy két épületből álló, összesen négy lakást magában foglaló társasház része. Az utolsó elérhető lakás, amely a tetőtérben található, lenyűgöző kilátással Kamaraerdő és a Kőhegy felé. A lakás észak-déli tájolású, ami biztosítja a napfényes, világos tereket. Az épület kiváló szigeteléssel rendelkezik, így energiatakarékossága garantált. Az ingatlan jelenlegi állapotában a tető gerendái már állnak, és a munkálatok folyamatosan haladnak előre. Az ár a teljesen kész állapotra vonatkozik, rendezett kerttel együtt. A lakás bruttó alapterülete 60 m2, nettó alapterülete 41 m2. A lakás modern hőszivattyús padlófűtéssel és klímaberendezéssel lesz felszerelve, így télen és nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletet biztosít. A tervek szerint három szoba kerül kialakításra, azonban mostani vásárlás esetén könnyen kétszobássá alakítható, mivel a belső falak még nem kerültek felépítésre. (Erről is talál alaprajzot a képek között.) Parkolásra a kerten belül kialakított gépkocsibeállón lesz lehetőség, ami biztonságos és kényelmes megoldást nyújt. A szomszédos épület az eladó lakás tükörképe, így a hirdetésben találhatóak olyan képek is amelyek a szomszéd ház belső elosztását mutatják. Ezáltal pontos képet kaphat az ingatlan végleges kinézetéről és elrendezéséről. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik modern, energiatakarékos otthont keresnek Budaörsön, valamint lakásba de nem panelba költöznének. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy gyönyörű új építésű lakás tulajdonosa legyen. További információkért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.