Budapest III. kerület, Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy
Eladó családi ház
Ár
249 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26841
Eladó luxuslakás a Bécsi Lejtő Lakóparkban
Méretek
Méret
201
Telek mérete
368
Terasz mérete
56
Belmagasság
325 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest III. kerület
Városrész
Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
mennyezethűtés
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

terasz,

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Lépcsőház állapota
exkluzív
Emeletek száma
1
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
egyéb
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Minimál
Leírás
Eladó luxuslakás a Bécsi Lejtő Lakóparkban Alapterület: 201,11 m² (terasz és erkély nélkül) Szobák száma: 3 hálószoba, nappali, konyha-étkező Fürdőszobák: 2 fürdőszoba Terasz: 56,68 m² Erkély: 10,69 m² Saját kertrész: 368,85 m² Garázs: 2 db gépkocsibeálló a pinceszinten Infrastruktúra és elhelyezkedés A Bécsi Lejtő Lakópark Budapest egyik legkiválóbb részén található, a Bécsi úton. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, közelében több buszjárat és villamosvonal található, amelyekkel gyorsan elérhető a város bármely pontja. A közelben számos bevásárlási lehetőség, étterem, kávézó és szolgáltatás található, amelyek kényelmes életvitelt biztosítanak az itt lakók számára. Lakás jellemzői Ez a modern kialakítású lakás a Bécsi Lejtő Lakópark A1 épületében található, amely egy kétszintes, földszinti és emeleti lakórésszel rendelkező ingatlan. A földszinten tágas nappali, konyha-étkező és egy nagy terasz található, amely a privát kertre nyílik. Az emeleten három kényelmes hálószoba és egy fürdőszoba található, továbbá egy erkély is helyet kapott, amely kellemes kilátást biztosít. Műszaki tartalom A lakás építésekor a legmodernebb technológiákat és minőségi anyagokat használták fel: Falszerkezet: 20 cm vastag monolit vasbeton falak a földszinten, 30 cm vastag vázkerámia falazóblokkok az emeleten. Nyílászárók: Műanyag profilú, hőszigetelő üvegezésű bukó-nyíló és toló rendszerű ablakok és ajtók. Burkolatok: Click rendszerű vinyl szalagpadló vagy fa szalagparketta, hideg burkolatok megrendelő által választott kerámia burkolatok. Fűtés-hűtés: Daikin Altherma 3 típusú hőszivattyú biztosítja a fűtést, hűtést és melegvíz ellátást, padló- és mennyezetfűtés, mennyezethűtés minden helyiségben. Szellőzés: Wolf CWL-180 Excellent típusú mesterséges szellőztető berendezés. Kiváló befektetési lehetőség Ez az ingatlan nemcsak luxuskivitelével és kiváló elhelyezkedésével tűnik ki, hanem modern technológiai megoldásainak köszönhetően alacsony fenntartási költségekkel is rendelkezik. A kert automata öntözőrendszerrel van ellátva, az épület közelében elektromos fűtésű utak biztosítják a téli közlekedés biztonságát.