Ádánd
Eladó családi ház
Ár
33 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26139
Nyugalom szigetén téglaépítésű jó állapotú családi ház JÓ ÁRON ELADÓ!
Méretek
Méret
68
Méret tulajdoni lap szerint
68
Telek mérete
2023
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Ádánd
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
HH
Építés éve
1981
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Olyan ingatlant vásárolna ami nyugodt környezetben található, vagy azonnal költözhető? Fontos, hogy közel legyen az iskola, az orvos, a bolt, de mégis csendes övezetben legyen? Ne keressen tovább! Ádánd egyik csendes utcájában egy 2023 nm2-es telken elhelyezkedő 68 nm2 alapterülettel rendelkező nagyon jó állapotú TÉGLA ÉPÍTÉSŰ családi ház költözés miatt JÓ ÁRON ELADÓ! Ádánd község a siófoki járásban, Siófoktól 12 km-re található. Siófok elérhető közelségben van autóval, tömegközlekedéssel, vagy biciklivel. A ház eloszlását tekintve 2 nagy szoba, konyha étkezővel, valamint fürdőszoba és külön WC található a házban. A házhoz tartozik egy melléképület is, itt található a kazánház, de tárolásra is bőven van hely. A fűtésről gázcirkós kazán és fatüzelésű kazán is gondoskodik, ezért télen garantált a meleg a házban. A tetőtér beépíthető! A házat és a kertet jelenlegi tulajdonosa folyamatosan karban tartja, gondozza. A békés környezetnek is köszönhetően ideális választás fiatal párnak vagy gyermekes családnak is! A ház per-tehermentes, AZONNAL birtokba vehető. Ha igazán szép környezetben képzeli el otthonát, akkor ezt a remek lehetőséget ne hagyja ki! Ne habozzon tovább, hívjon fel a hét bármely napján és tekintse meg személyesen is a házat!