Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
Eladó lakás
Ár
185 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26083
Felújított modern lakás a város szívében
Méretek
Méret
118
Belmagasság
4 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Városrész
Belső-Terézváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedélyezett a házban
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1911
Állapot
luxus
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Megközelíthetőség
főúton
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Eladásra kínálunk egy gyönyörű, teljesen berendezett lakást Budapest egyik legkeresettebb területén, a VII. kerületben, az Erzsébet körúton. Ez a 118 négyzetméteres + 9nm erkélyes, legfelső emeleti lakás egy jól karbantartott és szép épületben található, amely lifttel is rendelkezik, így a lakás könnyen megközelíthető. A lakás öt tágas szobával, három modern fürdőszobával és három WC-vel rendelkezik, ami kiváló kényelmet és praktikusságot biztosít. A lakás teljesen berendezett, így a bútorok az ár részét képezik, bár a dekorációk nem. Az ingatlan klimatizált, ami a nyári hőségekben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Közlekedés: Az ingatlan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A Nyugati pályaudvar és a 4-6-os villamosvonal fél perc sétára található, amelyekkel gyorsan és egyszerűen elérhető Budapest bármely része. A közelben található metróállomások és buszmegállók is gyors és kényelmes közlekedést biztosítanak. Autóval is könnyen megközelíthető, és a környéken több parkolási lehetőség is rendelkezésre áll. Szolgáltatások: A közelben található bevásárlóközpontok, szupermarketek, gyógyszertárak és egészségügyi szolgáltatások mind hozzájárulnak a lakók kényelméhez. Kulturális intézmények, mint a Magyar Állami Operaház, színházak és múzeumok szintén a közelben találhatóak, így a szórakozási és kulturális lehetőségek széles skálája elérhető. Oktatási intézmények: A környéken számos oktatási intézmény található, beleértve általános iskolákat, középiskolákat és egyetemeket is, mint például a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE). Ez a lakás ideális választás családoknak, befektetőknek vagy bárkinek, aki szeretne a város szívében élni, kiváló infrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!