Budapest II. kerület, Újlak
Eladó lakás
Ár
114 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25965
Eladó II. kerületi 84m2-es FELÚJÍTOTT prémium tégla lakás
Méretek
Méret
84
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Városrész
Újlak
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Egy kulcsrakész igényes lakást keres, ahova csak a bőröndjeit kell vinnie? Megtalálta! A The Hunters ingatlaniroda bemutatja: Egyedi, letisztult dizájn, minőségi alapanyagok, mindez praktikus megoldásokkal kivitelezve. A képen látható ÖSSZES BÚTOR a vételár részét képezi, így ez a lakás tényleg csak Önre vár! A 2 és fél szobás ingatlan 2019-ben teljeskörű, a víz- fűtés- és elektromos hálózatot is érintő felújításon esett át. A belső tér harmonikus, modern design szerint lett kialakítva. Kuriózum az IMPOZÁNS ÜVEGFAL a nappali és a hálószoba között, mely különleges atmoszférát teremt. Az elegáns étkező és nappali pezsgő baráti összejöveteleknek vagy kellemes családi estéknek adhat otthont. A tágas nappalin és hálószobán kívül egy kényelmes 8m2-es szoba is kialakításra került, ami dolgozó-, vendég- vagy gyerekszobaként is tökéletesen funkcionálhat. A konyha teljesen gépesített; hűtő-, mosogatógép, borhűtő, mikrohullámú sütő, valamint mosógép is beszerelésre került. A konyhából nyíló helyiség sok lehetőséget rejt magában tároló, mosókonyha vagy kamraként használva. A nappaliban és hálószobában található beépített szekrények rengeteg tárolási lehetőséget biztosítanak nemcsak ruhák, hanem téli vagy akár nyári sport kiegészítőknek egyaránt. A hálószobából kilépve egy 3m2-es erkélyre érkezünk, ahol kicsit kifújhatjuk magunkat egy fárasztó nap után. A lakás központi helyen, mégis nyugodt, csendes környezetben fekszik. A közelben könnyen elérhető kávézók, éttermek, sportpályák, fitnesz termek, gyógyszertár, kulturális központok, valamint számos park és zöldterület található, mely ideális a kikapcsolódásra. A Zsigmond tér egy karnyújtásnyira, ahol a 17, 19, 41-es villamosok és 9-es busz is áthalad. Ha szeretne egy fiatalos, elegáns otthont Buda szívében, keressen bizalommal!