Budapest XII. kerület, Krisztinaváros-Városmajor
Eladó lakás
Ár
179 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25725
Csodálatos panorámás kilátás: Különleges ingatlan várja!
Méretek
Méret
104
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XII. kerület
Városrész
Krisztinaváros-Városmajor
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán,

falfűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
panorámás
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1940
Állapot
luxus
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
A The Hunters Ingatlaniroda kínálatában, Budapest XII. kerületében, a Hajnóczy József utcában egy varázslatos otthon keresi új tulajdonosát! A Városmajor park közvetlen közelében található, nagypolgári társasház 4. emeleti lakása minden igényt kielégít. Az ingatlan 104 m²-es, amerikai konyhás nappalija és két hálószobája garantálja a kényelmet és az eleganciát. Az ingatlan kiválóságában nem lehet csalódni! Eredetileg saját részre szánták, mely a felújítás minőségében is megmutatkozik. A szakember által tervezett design egyedi és stílusos megjelenést biztosít. Az egyedi tervezésű konyhabútor MAGAS KATEGÓRIÁJÚ gépekkel van felszerelve, míg a rejtett szekrények kifinomult dekorációként funkcionálnak. A fürdőszoba igazi álom – walking shower és szabadon álló kád egyaránt rendelkezésre áll, amely lehetőséget ad maximális kényelemre és relaxációra. Az amerikai konyhás nappali tökéletes baráti és családi összejövetelek számára, míg az erkélyről lenyűgöző panorámás kilátás nyílik mindkét irányba. Az ingatlan fűtéséért Vaillant gázcirkó gondoskodik, melyet elektromos rásegítés egészít ki. A kombinált radiátoros és padlófűtés teljes komfortot nyújt az év minden szakában. A tetőtér további bővítési potenciái további lehetőségeket kínálnak. Azonnal költözhető, különleges és csodaszép otthont keres? Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Tegyen egy lépést a tökéletes lakás felé – jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant!