Siófok
Eladó Komplett, több társasházi lakásból álló épület egyben
Ár
57 420 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24809
Nyáron és télen is Balaton!
Méretek
Méret
58
Terasz mérete
18.52
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

hőszivattyú

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
észak
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Grafitos EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lépcsőház állapota
új
Emeletek száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Kedves leendő Ügyfelem! Olyan otthont vagy nyaralót keres, amely nem csak kényelmes és stílusos, hanem energiatakarékos és fenntartható is? Nem szükséges tovább keresnie! Egy rendkívüli lehetőség Siófokon, a Balaton közelében Budapesttől mindösszesen 50 percre autóval! Új építésű, energiatakarékos léghőszivattyús, okosotthon megoldásokkal támogatott társasházi lakások Siófok-Sóstón BEVEZETŐ ÁRON ELADÓK! Fektessen még ma a zöldebb és fenntarthatóbb jövőbe! A SL. Residence 4 lakásos társasház egyedi lehetőséget nyújt a lakóknak, hogy elérjék Siófok-Sóstó nyújtotta nyugalmat! Átadás: 2024 III. negyedév Válogasson még MOST BEVEZETŐ 990 000 Ft nm2 áron a kínálatból! Az építkezés során nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi munkára és a kiváló minőségű anyagok használatára. Az épület minden részletét gondosan megtervezték, hogy a lakóknak maximális kényelmet és élvezetet nyújtson. A léghőszivattyús, az extra ablakszigetelés és a grafitos hőszigetelő rendszer segítségével igazi fenntartható és környezettudatos életet élhet. A léghőszivattyú hatékony és költséghatékony fűtést és hűtést biztosít, megtakarítást érhet el az energia számlákon és így csökkentve a karbonlábnyomot. Alacsony zajszintjének és testre szabható hőmérséklet-szabályozásának köszönhetően egész évben kényelmes környezetben élhet. A plusz ablakszigetelés a hőveszteség ellen védi és javítja az energiatakarékosságot, melegen tartja az otthonát télen és hűvösen nyáron. Ez nem csak csökkenti az energia számlákat, hanem segít meghosszabbítani az épület élettartamát és csökkenti a költséges karbantartási problémák kockázatát. A grafitos hőszigetelő rendszer szintén javítja az energiatakarékosságot, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket és további megtakarítást az energia számlákon, rezsiköltségeken. A rendszer alacsony nedvességáteresztő képessége is csökkenti a páralecsapódást és a penészedés kialakulásának kockázatát a nem megfelelő használat esetén, így tovább csökkentve a költséges karbantartási, javítási, fenntartási problémák kockázatát. A hirdetésben szereplő lakás az I. emeleten helyezkedik el, a hasznos alapterülete 48,3 m2 + nagyméretű 18,52 m2 terasz, nappali + 1 hálószoba kivitelezéssel biztosítja a kényelmes életvitelt. Előtér: 5,27 m2 WC: 1,51 m2 Fürdőszoba: 4,15 m2 Hálószoba: 8,62 m2 Nappali: 23,69 m2 Konyha: 5,06 m2 Terasz: 18,52 m2 Az épület mögötti kert egyedülálló és kényelmes helyet biztosít a lakóknak, hogy kikapcsolódjanak a friss levegőn. A parkolóban 4 autó számára lesz hely. A léghőszivattyú, az extra ablakszigetelés és a grafitos hőszigetelő rendszer választásával olyan ingatlanba fektethet, amely hosszan tartó kényelmet és megtakarítást biztosít, miközben segít a környezet védelmében. Lépjen velem kapcsolatba, hogy többet megtudjon erről a nagyszerű kombinációról, és egyeztessen időpontot egy olyan ingatlan megtekintésére, amely ezt az opciót tartalmazza. Fektessen még ma a zöldebb és fenntarthatóbb jövőbe!