Délegyháza
Eladó családi ház
Ár
99 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24713
Vízparti ingatlan eladó Délegyházán!
Méretek
Méret
120
Telek mérete
374
Terasz mérete
24
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Délegyháza
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

klíma,

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
vízparti
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

riasztó,

medence,

játszótér,

fúrt kút,

BBQ,

halastó

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Szeretne reggelente tücsök ciripelésre ébredni. Elege van a városi zajból? Szeretne elvonulni a nyüzsgéstől és a hobbijának élni? Esetleg befektetésre keres ingatlant? Ne keressen tovább, megtalálta! A The Hunters ingatlaniroda megvételre kínál egy közvetlen vízparti családi házat Délegyházán. Ez a fantasztikus, szigetelt, 2 szintes, padlástér beépítéses ház 120nm-es lakótérrel rendelkezik, mindez pedig egy 374nm-es, saját, körbekerített telken! Az alsó szinten egy széles nappali, egy étkezős konyha, hálószoba zuhanyzós fürdőszobával, és egy külön kádas fürdőszoba kapott helyet. A felső szint egy hálószobával büszkélkedhet. Télen a melegről gázkazán gondoskodik, radiátorokkal és padlófűtéssel. A nagy nyári kánikulában ha szeretne felfrissülni, de nem szeretne a tóban fürdeni, akkor ezt meg teheti a saját kertjében, ahol egy 3x4 méteres, 120 cm mély MEDENCE várja. A ház hűtéséről pedig 3 KLÍMA gondoskodik. A nappaliból egy 24 nm-es, téliesített, fedett teraszra léphetünk ki, kültéri konyhával, kerti sütögetővel felszerelve. A teraszról csodálhatja meg a gyönyörű vízpartot, melyhez egy SAJÁT STÉG tartozik Az ingatlan LAKÓHÁZ BESOROLÁSÚ ! Hitelezhető! Télen is lakható. A kert locsolásáról öntözőrendszer gondoskodik, melynek vizét egy fúrt kút biztosítja. A ház melletti rész viacolorral burkolt , ahol kényelmesen el fér akár több autó is. A ház extrái közé tartozik még a riasztó és a kamera rendszer, a bejáratnál úszókapu és a redőnnyel ellátott nyílászárók. INGATLAN BESZÁMÍTÁS LEHETSÉGES!! Az ingatlant szinte minden korosztálynak ajánlom. Fiataloknak, kis családoknak akár 2 gyerekkel, nyugdíjasoknak. Befektetőknek is kitűnő választás lehet. Kiadható rövid vagy hosszútávra egyaránt. Családoknak, horgászoknak, baráti társaságoknak, akár télen is! Az élet egy kristálytiszta tó mellett, CSÖNDES környezetben egyszerűen tökéletes lehet! Szeretne részese lenni ennek az élménynek? Bővebb felvilágosításért keressen bátran!