Budapest IX. kerület
Eladó lakás
Ár
33 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23467
Airbnb-s új kis lakás
Méretek
Méret
26.9
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest IX. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

elektromos

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa
Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedélyezett a házban
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1930
Állapot
luxus
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Leírás
IX. Kerületben kínál eladásra a The Hunters Ingatlan iroda egy frissen felujított ( folyamatban van) 18,3 nm es és 8,6 nm -es galériás ingatlant. Akkár befektetési céllal is kiváló, rövid távra is kiadható. A Corvin pláza, körút 8 perc sétára található. Az ingatlan teljes berendezéssel kerül értékesítésre, kulcsrakész állapotban. Számos referenciával rendelkezik a kivitelező/tulajdonos akár referencia kész lakást is tud mutatni. Hívjon bizalommal, rugalmasan megtekinthető.