Budapest VII. kerület, Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
82 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23341
Nagyszerű befektetési lehetőség - Eladó Airbnb lakás, Budapest VII. kerület, Akácfa utcában!
Méretek
Méret
65
Belmagasság
3.3 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Erzsébetváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1920
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
6
Környék
Keresett környék
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Leírás
Eladásra kínáljuk ezt a Budapest szívében, az Akácfa utcában található, egyedileg FELÚJÍTOTT, 65 m2-es, KÉT LAKÁSRA BONTOTT ingatlant. A lakás 2022-ben TELJESKÖRŰ felújításon esett át, ahol az elektromos hálózat és minden villanyvezeték cserére került a vízvezetékekkel egybe véve, így modern kényelmet ad új tulajdonosa számára. A gázkonvektoros fűtésnek köszönhetően, gyorsan és hatékonyan melegíthető fel az egész ingatlan. A földszinti lakás új, műanyag ablakai csendes, zárt udvarra néznek, többnyire északkeleti tájolással. A társasház CSENDES és tiszta, a 22.000 Ft-os közös költség pedig magában foglal egy megtakarítási alapot, melynek köszönhetőn, karbantartások és felújításokon rendszeresek a közös területeken. A környék lenyűgöző, tele van élettel, kulturális lehetőségekkel, éttermekkel és kávézókkal. Közkedvelt hely lakóknak és turistáknak egyaránt. A parkolás utcai, fizetős övezetben lehetséges, de a kiváló infrastruktúrának köszönhetően, a tömegközlekedési eszközök (busz, villamos, metró) könnyen elérhetők, így a város bármely pontja gyorsan és egyszerűen megközelíthető. A jelenleg Airbnb-re kiadott lakás(ok), nagyszerű befektetési lehetőséget nyújt, de egy új otthon megteremtésére is alkalmas. Az ár minden bútort, beépített bútort és gépet TARTALMAZ. Ezekről és sok minden másról SZEMÉLYESEN mesélek majd a lakás bemutatásakor.