Budapest I. kerület, Krisztinaváros-Váralja
Eladó lakás
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22501
Fontos Önnek a kivételesen jó lokáció? Szeretne zöld környezetben, mégis közel a belvároshoz ingatlant vásárolni? Azonnal költözne?
Méretek
Méret
47
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest I. kerület
Városrész
Krisztinaváros-Váralja
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1940
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Leírás
Budapest I. kerületében a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy szépen karbantartott tégla építésű ház 1. emeletén található 47m2+10m2-es 1 szoba+2galéria+tágas étkezős konyhás lakás ELADÓ. Az ingatlannak a Váralja utca felől is van bejárata, sőt az ablaka is oda néz, ezáltal rendkívül csendes, zöld környezetre néző igazán különleges lakás. Néhány lépésre található egy lépcső, mely felvezet minket a Várhoz. A lakás további különlegessége, hogy 2 galéria is ki lett alakítva, tehát akár vendég fogadása, akár tárolási lehetőség is plusz lehetőség az ingatlanban. A szobában található galéria (kb 165cm a belmagassága) egy asztalos munkája, igazán egyedi, mely fokozza a lakás hangulatát. A vételár tartalmazza a konyhabútort a beépített gépekkel (gáztűzhely, mosogató, csaptelep, szagelszívó), előszoba bútort (tükrös fal), a nappaliban lévő 2 nagy szekrényt. A közös költsége 12.264Ft mely a vízhasználatot is tartalmazza, minden más saját mérős így egyedi fogyasztás szerint fizetendő a rezsi. Kimondottam ajánlanám befektetésre , egyedi lokációja, az épület állapota és a lakás egyedi hangulata miatt piaci ár felett bérbeadható, de természetesen saját részre is tökéletes. A házban engedélyezett a rövid távú kiadás, a Tulajdonosnak van is a lakásra engedélye. Igazi otthon érzést ad az ingatlan ahova szívesen menne haza bárki, legyen az bérlő vagy tulajdonos. Tehermentes ingatlan, rugalmasan tudom mutatni a hét minden napján!