Budapest XVII. kerület, Madárdomb
Eladó családi ház
Ár
159 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22217
Családi ház keresi új tulajdonosát Madárdombon
Méretek
Méret
270
Telek mérete
361
Terasz mérete
20
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVII. kerület
Városrész
Madárdomb
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

padlófűtés,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

pince,

közösségi nappali,

elektromos garázs kapu/ajtó,

garázs,

műhely,

riasztó

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1996
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Szeretne kertes házban lakni, távol a belváros zajától ? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a saját teraszán? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA! A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest XVII. kerületének legcsodálatosabb részén, a Madárdombon egy négy szintes családi házat. 1996-ban építették, a kor legjobb minőségű alapanyagaiból! A 361 nm-es telken fekvő otthonban az apró részletekig gondoltak a praktikára és kényelemre. Az ingatlan egy 3 lakásos sorház szélső kertesháza. A lakótér bőséges. Több mint 270 nm várja új tulajdonosát. A szuterén szinten 80 nm-en helyezkedik el a garázs, műhely, mosókonyha és gépház - egyszóval minden, amire csak szüksége lehet! Az alsó szinten amerikai konyhás nappali található szeparálható konyharésszel, melyet egyedi tervezésű és kialakítású konyhabútor tesz még otthonosabbá. A nappaliból megközelíthető terasz, a zuhanyzós fürdőszoba és kamra minden igényt kielégítő komfortot nyújt. Az előszobában hatalmas beépített szekrénnyel pedig segít a ruhák és cipők tárolásában. A második szinten 3 hálószoba, egy gardrób szoba bújik meg, továbbá kádas fürdőszoba és wc - minden, ami egy nagy család számára fontos lehet. A tetőtérben pedig egy tágas egy légterű szoba található, amely tökéletesen alkalmas irodának, moziszobának vagy akár játszóháznak is. A ház mögött elterülő kert maga a paradicsom ! A fű, növények, játszótér teszik örömforrássá a minden napokat! Sütögetni, medencét állítani, napozni - csak rajtad múlik, hogyan élvezed ezt a kis oázist! Kényelmét emeli, hogy a meleg vizet napkollektorok biztosíthatják, takarékosan és környezetkímélően. Családja biztonságáról Paradox riasztórendszer gondoskodik távfelügyelettel. A ház jó levegőjéről sófalak gondoskodnak, melyek Parajdi sóval vannak feltöltve. A konyhabútor teljes gépesítéssel a vételár részét képezi. A csöndes és barátságos környezetben található ház zsákutcában helyezkedik el. A közelben szinte minden megtalálható. Iskola, óvoda, gyógyszertár, ABC, bölcsőde, házi orvosi rendelő. A kerület központja a Rákoskeresztúri elágazás pár perc autótávolságra van. Itt található számos üzlet, bankok, piac, kormányhivatal és innen indulnak a buszok. Az ingatlant ajánlom összeköltöző családoknak, babát váró friss házasoknak, gyerekes családoknak. Továbbá olyan vásárlóknak, akik saját vállalkozásukat otthonukban szeretnék megvalósítani, illetve home office-ban dolgoznak. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, lépjen velünk kapcsolatba MA!