Csopak
Eladó nyaraló
Ár
104 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22019
Álmai nyaralója ELADÓ Csopakon
Méretek
Méret
59
Telek mérete
150
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Csopak
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

elektromos

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2021
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt az 59 m2 alapterületű, 3 szobás, igényes, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSOPAKI ingatlanát, 2 perc sétára a VÍZPARTTÓL. A környék jellemzői: Csopak a Balaton északi partján helyezkedik el, Veszprém megyében. A terület rendkívül vonzó, közkedvelt a béke és csend kedvelői számára. A közelben kerékpáros utak, túraútvonalak találhatók a természet szerelmeseinek. A környék ideális azok számára, akik a csendes, nyugodt életmódot keresik, vagy a nyüzsgő városi élet után pihenni vágynak. Az ingatlan jellemzői: A kertkapcsolatos, szigetelt, tégla építésű ikerház 2021-ben épült. Az ingatlan előtti zárt udvarrész, két gépkocsi számára biztosít PARKOLÁSI LEHETŐSÉGET. Az ingatlan belső területe 59 m2, ami 3 szobából áll. A déli fekvésű, napfényes szobák, műanyag kétréteges, szúnyoghálós ablakai: a csendes, rendezett kertre néznek. Az ingatlanban hűtő-fűtő klíma, illetve elektromos fűtés található, melyek szinte azonnal melegítik a helyiségeket. Az ár minden bútort, beépített bútort és gépet TARTALMAZ. Egyedi lehetőség rejlik a lakásban BEFEKTETŐI szemmel is, hiszen tökéletes lehet az ingatlan céges üdültetésre, akár egész évben, de saját részre nyaralóként, vagy egy új otthon megteremtésére is alkalmas. Ezekről és sok minden másról SZEMÉLYESEN mesélek majd a ház bemutatásakor.