Balatonszárszó
Eladó ikerház
Ár
50 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21277
Balatonszárszó egész évben vár!
Méretek
Méret
160
Telek mérete
351
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Balatonszárszó
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

kandalló

Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség

kandalló

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Falusi CSOK, CSOK+
Építés éve
1980
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Olyan ingatlant keres a Balatonon amit saját ízlésére újíthat fel? Befektetési ingatlant vásárolna, ami kiadható egész szezonban? Ne keressen tovább! Balatonszárszón közel a vízparthoz a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 351 m2-es telken elhelyezkedő kétszintes 160 m2-es ikerház egyik fele ELADÓ! Az ingatlan állapota felújítandó, ám épp ezért számos lehetőséget rejt magában. Rendkívül jó elrendezésű ingatlan, némi fantáziával igazi otthonná varázsolható. Tágas terek jellemzik leginkább, mely abszolút kedvez az alakíthatóságán. A ház igazi ékköve egy hatalmas méretű cserépkályha a nappaliban. Az alsó szinten nappali, 2 hálószoba, konyha és fürdőszoba wc-vel található. A felső szinten 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, külön wc és kézmosó kapott helyet. Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes, csendes utcában található. Közel van az összes kényelmi szolgáltatás, beleértve éttermeket, üzleteket, iskolát és kulturális látnivalókat. Emellett a Balaton-part is könnyen elérhető, így a pihenés és szórakozás mindig a közelben van. Rugalmasan megtekinthető, hívjon bizalommal a hét bármely napján!