Budapest XI. kerület, Sasad
Eladó iroda
Ár
690 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21269
Adjon otthont vállalkozásának - 810 m2-es, FELÚJÍTOTT irodaház Sasadon eladó!
Méretek
Méret
810
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XI. kerület
Városrész
Sasad
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
20
WC-k száma
7
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Emeletek száma
4
Környék
Jó környék
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Az eladásra kínált irodaház, a főváros XI. kerületében, Sasad városrészben található. Kiválóan megközelíthető, a Budaörsi és Sasadi út közvetlen közelében található. Az ingatlan festői, csendes zöldövezetben helyezkedik el, 1450 m2-es területen, melyet három oldalról utca határol. Az impresszív, tégla építésű irodaház 810 m2-es alapterülettel rendelkezik. Az épület 4 szintes, melynek alagsorában üzlethelyiségek található. A vállalkozások igényeit tökéletesen kiszolgáló ingatlan szigetelt és modernizált, a teljeskörű felújítás, mindössze egy éve fejeződött be. A belső terek gondos, minden részletre kiterjedően kerültek kialakításra. Az irodák tágasak, napfényesek és klímával felszereltek. Az épületben több nagy tárgyaló is található, melyek tökéletesen megfelelnek a professzionális, üzleti élet követelményeinek. Szintenként szeparálható beosztás teszi lehetővé a változó igényeknek való megfelelést. A sorompóval zárt, udvari parkolás lehetősége, tovább növeli a munkavállalók és ügyfelek kényelmét. A biztonságról továbbá, kiépített kamerarendszer gondoskodik. Sasad, Buda egyik legkedveltebb, csendes városrészében található, mely zöldövezeti környezetével nem csupán a szemnek, de a léleknek is pihenést kínál. Az ingatlan a városközponttól karnyújtásnyira helyezkedik el, mégis elég távol, hogy a nyüzsgő belvárosi élet zaja ne zavarja a munkát. A közlekedés kiváló, a közelben több buszmegálló, bevásárlóközpont és étterem is található. Az ingatlan fenntartásával, pontos költségeivel kapcsolatban, illetve további információkért, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, vagy emailben!