Siófok, Belváros
Eladó vendéglátó
Ár
120 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21239
Siófok egész évben vár!
Méretek
Méret
65
Méret tulajdoni lap szerint
65
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Városrész
Belváros
Alapvető adatok
Szobák
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
észak
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Fényviszonyok
Kert
Terasz

terasz

Felszereltség

étterem

További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
felújított
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Leírás
2024. március 1-től 2 évre szólóan állandó bérlővel együtt ELADÓ a bisztró, így kiváló befektetési lehetőség Siófok belvárosában! Szeretne egy kiváló befektetési lehetőséget vagy bisztrót szeretne üzemeltetni a Balatonon, ami egész évben pénzt hoz a konyhára? NE KERESSEN TOVÁBB! Siófok belvárosában a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 65 m2 alapterülettel rendelkező hangulatos, jelenleg bisztróként üzemelő ingatlan ELADÓ bejáratott vendégkörrel és teljes felszereltséggel. Siófok a Balaton-part legfelkapottabb üdülővárosa, ami nem véletlen. Évente több százezer turista keresi fel szenzációs strandjai, kimagasló éttermei és szállodái, felejthetetlen kulturális és szabadidős programjai miatt. Ez a csodás bisztró Siófok legfrekventáltabb részén, a belvárosban található, ami már-már záloga a sikernek. Ha vendéglátóhely nyitásán gondolkozik, ennél frekventáltabb helyet nehezen talál. Nézzük a paramétereket: Ez a kis csoda a Víztoronyhoz közel található. Szociális helyiséggel (külön női és férfi WC) ellátott. A közel 52 m2-es belső helyiség kiegészül egy 13 m2-es terasszal, így több mint 60 m2 áll rendelkezésre a vállalkozáshoz. A terasz különleges atmoszférát biztosít, de a belső kialakítása is nagyon igényes, minden újszerű, valamint ne feledjük, hogy a vízpart is nagyon közel található. Üzemeltesse tovább a bisztrót, vagy alakítsa át tetszés szerint, akár más vállalkozás számára. A jelenlegi tulajdonos még most is üzemelteti a bisztrót, így a bejáratott vendégkör is biztosított. Az ingatlan teljes bútorzattal és felszereltséggel kerül átadásra. További részletekért, vagy személyes megtekintésért keressen nyugodtan a hét minden napján!