Kiskunlacháza
Eladó panzió/szálloda
Ár
450 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21039
Vízparti ingatlankomplexum eladó!
Méretek
Méret
405
Méret tulajdoni lap szerint
470
Telek mérete
6771
Terasz mérete
10
Beépíthetőség
35 %
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Kiskunlacháza
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
5
Fürdőszobák száma
4
Fűtés típusa

padlófűtés

Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
vízparti
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

közösségi nappali

További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2002
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Rusztikus
Leírás
Szeretne madárcsicsergős helyen ébredni, távol a város zajától? Szeretne vízparti ingatlant, saját intim környezetben, ahol egy egész sziget az öné? Esetleg befektetésre vásárolna? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!! A The Hunters Ingatlaniroda, egy igazi ritkaságot kínál megvételre Kiskunlacházán. Ez a 470nm lakóterületű ingatlan komplexum, a Kis-DUNA partján helyezkedik el egy 6771nm-es területen. Közvetlen szomszéd nincs, hiszen egy szigeten található. A telek előtt 2 saját tulajdonú stég használatra van lehetőség. A 2 szintes házban 3 különálló lakrész van, de a belső adottságok lehetővé teszik, hogy akár több szoba is kialakítható legyen. Összesen 6 szoba, 4 fürdőszoba, 5 wc, 2 hatalmas konyha és egy SZAUNA található. A telek Vt-2 besorolású, melynek 35% a beépíthető. Számos lehetőséget rejt magában ez a hatalmas terület. Hotel, apartmanok kialakítása, szépség illetve gyógyászati központ, gyermektábor, szabadidő központ kialakítására is kiváló befektetés lehetne. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Jöjjön el és nézze meg! Ezt élőben kell látnia!