Budapest XII. kerület, Istenhegy
Eladó lakás
Ár
99 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20689
Örökpanorámás lakás eladó a 12. kerületben
Méretek
Méret
71
Terasz mérete
10
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XII. kerület
Városrész
Istenhegy
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
észak
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Környék
Exkluzív környék
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szeretne Budapest egyik legszebb ÖRÖKPANORÁMÁJÁVAL rendelkező lakásnak a következő tulajdonosa lenni? Fontos Önnek, hogy NYUGODT mégis városi körülmények között éljen? Nem szeretne semmilyen felújítással bajlódni? NE keressen tovább! Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 66 m2-es, plusz 10 m2 örökpanorámás teraszos, 2 szobás (könnyen 3 szobássá alakítható), saját garázzsal rendelkező tágas és világos lakását. Az ingatlan az Istenhegyi út felső részén található egy REMEK lakóközösségű kis társasházban, amely 2018-ban egy tejeskörű felújításon esett át. Ezt követően tavaly év végén egy újabb ráncfelvarrás és átalakítás történt meg, aminek köszönhető a jelenlegi kedves és OTTHONOS végeredménye. A lakás alapterülete 66 m2, amihez tartozik egy 10 m2-es erkély, ami a Rózsadombra néz. Ezen felül egy saját különálló GARÁZS és egy tároló is az ingatlan része, amit extra 10 millió forintért kell megvásárolni. Az utcán a parkolás INGYENES. A fűtésről egy gázkazán gondoskodik, ami radiátorokon keresztül fűti be az ingatlant. Ezen felül a zuhanyzóban és a konyhában padlófűtés is található. Mindkét szobába hűtő-fűtő KLÍMA lett beszerelve 2018-ban és egy riasztórendszer is. Minden nyílászáró ki lett cserélve a nagy felújítás során új, szigetelő műanyag nyílászárókra. A közös költség 16.000 forint, ami a szokásos dolgokon felül tartalmazza a korlátlan VÍZHASZNÁLATOT. Az infrastruktúra is remek, mivel 2 percre található egy Príma élelmiszerbolt, egy trafik, egy benzinkút, valamint a MOM és a Hegyvidék Bevásárlóközpont is. A Normafa szintén pár perc távolságra van csak autóval, ami egy szuper lehetőség hétvégén kirándulásra, kikapcsolódásra. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS is kiváló, mivel a ház előtt van több busznak is a megállója, amik a város több pontjára is könnyű és gyors eljutást biztosítanak. További kérdésért és személyes megtekintésért keressen bizalommal bármikor. Nem fogja megbánni.