Budapest VI. kerület, Terézváros
Eladó lakás
Ár
79 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20685
Eladó nagypolgári lakás Szinyei Merse utcában - AIRBNB engedélyezett
Méretek
Méret
111
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Városrész
Terézváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa
Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1890
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
1
Környék
Keresett környék
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Örömmel ajánlja a The Hunters a figyelmedbe ezt a lenyűgöző lehetőséget, egy 111 négyzetméteres ingatlant a Szinyei Merse utcában. Az ingatlan tökéletes kombinációja a tágas tereknek és az elrendezés sokoldalúságának, így az új tulajdonosnak számtalan lehetősége nyílik az otthon személyre szabására. Ingatlanjellemzők: - Tágas előszoba, melyből könnyedén megközelíthetők az ingatlan különböző részei. - Tágas szoba külön zuhanyzóval az előszobából jobbra, kiváló lehetőség vendégszobának vagy bérbeadásra. - Hangulatos étkező és konyha amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. - Kényelmes tároló és külön WC az előszobában, a mindennapi kényelem érdekében. - Tágas nappali, ahonnan egy további hálószoba nyílik, ideális a privát pihenéshez. Az ingatlant könnyedén két önálló egységre oszthatjuk, lehetőséget teremtve az önfenntartó lakásra. A nappali és egyik hálószoba ablakai az utcára néznek, míg a másik hálószoba az belső udvarra néz. Kiemelkedő előnyök: A házban a rövidtávú lakáskiadás (AIRBNB) engedélyezett, de lakói hozzájárulás kell 50 %-ban. A ház szép állapotban van, így az új tulajdonosnak csak a saját egyéni stílusát kell belevinnie az otthonba. Kiváló elhelyezkedés a városban, közel számos szolgáltatáshoz, éttermekhez és közlekedési lehetőségekhez. Ne hagyd ki ezt a ritka lehetőséget, hogy megvásárold ezt az egyedi ingatlant a Szinyei Merse utcában. Legyen ez az otthonod vagy befektetésed, az ingatlan sokoldalúsága és elhelyezkedése garantáltan megfelel majd az elvárásaidnak. Ha szeretnéd megtekinteni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.