Siófok
Eladó családi ház
Ár
59 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20601
Felújított családi ház Siófokon ELADÓ
Méretek
Méret
90
Telek mérete
780
Terasz mérete
10
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
újszerű
Környék
Családi házas környék
Leírás
Olyan ingatlant vásárolna Siófokon a Balaton fővárosában, ami azonnal költözhető vagy minimális ráfordítás után még komfortosabbá tehető? Fontos, hogy közel legyen a város, a bevásárlási lehetőségek, de mégis nyugodt kertvárosi övezetben legyen? Ne keressen tovább! Siófok - Kiliti részén a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 780 m2-es telken elhelyezkedő nettó 90 m2 alapterülettel rendelkező 2 és fél szobás családi ház ELADÓ! Az ingatlant jelenlegi tulajdonosa teljesen felújította, korszerűsítette, szigetelte, igy akár azonnal is költözhető. A házhoz tartozik egy különálló melléképület, ami felújítást követően egy külön apartmanként is funkcionálhat, igy kiváló választás akár egy többgenerációs család számára, de befektetési lehetőségnek is ideális, hiszen akár egész évben kiadható. A nagy méretű kertjében található egy fúrt kút, ami igazi kincsnek számít, de akár több autóbeállót vagy garázst is megvalósíthat. Ezen kívül a háznak saját pincéje is van. Siófok - Kiliti részén minden megtalálható (iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek) és az autópálya is néhány percre található.