Budapest VI. kerület
Eladó lakás
Ár
82 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20585
Belső 2 szintes, loft típusú, erkélyes lakás Eladó, Terézvárosban!
Méretek
Méret
73
Terasz mérete
5
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
felújítandó
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
4
Leírás
Szeretne a nyüzsgő belvárosban élni magasan és elszeparáltan annak zajától? Akkor ez a terézvárosi lakás csak Önre vár! A The Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja az Andrássy út és a körút közelében található társasházat, amire 20 évvel ezelőtt ráépítettek még 1 emeletet, körfolyosóval, melynek során lift is került a házba. Ezen az új szinten kínáljuk eladásra ezt a 73 nm-es, 2 emeletes, erkélyes ingatlant. A lakásba belépve egyből elénk tárul a loft hangulatú, amerikai konyhás nappali, melynek ablakai a belső udvar felé néznek. Szintén ezen a szinten került kialakításra 2 hálószoba, melynek ablakai az utcára és a szomszédos ház kéményseprő járdáira tekintenek, valamint a fürdőszoba együtt a mellékhelyiséggel. A felső szinten található egy kis tárolóhelyiség, valamint egy hálószoba, melyről a körfolyosóra nyíló nyugalom szigete nyílik, vagyis az erkély. Tekintse meg WEB SÉTÁNKAT: https://tourmkr.com/F1aXofenDy/38224538p&293.7h&90t Vagy jöjjön el és tapasztalja meg személyesen, hogy milyen remek hangulata van ennek a lakásnak!