Budapest II. kerület, Budaliget
Eladó lakás
Ár
262 588 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20557
Panorámás újépítésű luxuslakás eladó Budaligeten
Méretek
Méret
105
Méret tulajdoni lap szerint
105
Terasz mérete
65
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Városrész
Budaliget
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa
Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

riasztó,

elektromos kapu,

elektromos garázs kapu/ajtó,

garázs,

tároló

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lépcsőház állapota
új
Emeletek száma
5
Lakások száma
3
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Minimál
Leírás
Szeretne első lakója lenni egy olyan luxus lakásnak, aminek párja nincs a környéken? Panorámás kilátásra vágyik? Szeretné madárcsicsergést hallgatva a reggeli kávéját a saját teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta! A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest II./A kerületében, Budaligeten egy vadonatúj luxuslakást. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház második lakó szintjén található. A lakótér 105 nm, a hozzá tartozó 2 terasz pedig összesen 65nm. 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, gardróbszoba és egy külön wc kapott helyet. A kivitelező törekedett arra, hogy magas minőségű, egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson meg. Erről árulkodik a 2 terasz, a hatalmas üvegfelületek, a nagy terek, az átrium, és a pazar kilátás. A lakások fűtését, használati meleg víz ellátását hőszivattyú biztosítja padló- és mennyezetfűtés kialakítással. Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel kiépített. Az épületben a fűtést és a használati meleg víz ellátást lakásonként egy, összesen 3 db hőszivattyú biztosítja. A hőszivattyúk teljesen automatikus üzeműek. Az előtérben digitális rendszerű videó kaputelefon lett kiépítve. A bejárati kaput a lakáskészülékről lehet nyitni. Az ingatlanhoz tartozik 2 garázs és egy 13nm-es tároló. amely a ház legalsó szintjén található. Az alábbi linken kattintva tekintse meg web sétánkat : https://bit.ly/3Dv3J2f Az ingatlan előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.