Budapest XII. kerület, Virányos
Eladó lakás
Ár
185 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20485
Páratlan lehetőségekkel teli lakás Virányos városrészben
Méretek
Méret
112
Terasz mérete
25
Belmagasság
3 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XII. kerület
Városrész
Virányos
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

héra

Hűtés típusa
felület hűtés
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
körbejárható
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

sötét

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség

elektromos kapu

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1982
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Lakások száma
4
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
egyéb
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Olyan ingatlant keres Virányos városrészen, ami kiváló adottságokkal rendelkezik és saját ízlése szerint álmodhatja újra? Akkor ez a kertkapcsolatos villa lakás ideális lehet Ön számára! A The Hunters ingatlaniroda eladásra kínálja ezt 112 négyzetméter alapterületű, két terasszal, kertkapcsolattal, 25 négyzetméteres ablakos pince helyiséggel és fedett beállóval rendelkező jól alakítható lakást. A lakás fekvése Délnyugati tájolású, de benapozása korlátozott. Csendes teraszai, zegzugos kertje, idillikus környezetet nyújt a természetet kedvelők számára. Az épület jó állapotban van, annak állagmegóvására különös figyelmet fordítanak a tulajdonosok. Virányos egy biztonságos és békés városrész, így ideális választás családok számára. A városrész jelenlegi fejlődése és népszerűsége azt mutatja, hogy az ingatlanok értéke növekedhet a jövőben, így befektetési lehetőségként is számításba vehető. Buszok és villamosok könnyen elérhetőek, így könnyedén bejárhatja a várost akár autó nélkül is. Jól fejlett infrastruktúrával rendelkezik, így minden alapvető szolgáltatás könnyen elérhető. Boltok, éttermek, kávézók és egyéb kereskedelmi egységek mind a közelben vannak. A lakás teljes mértékben felújítandó.