Siófok, Aranypart
Eladó családi ház
Ár
379 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20477
Ikerház egyben eladó Siófokon
Méretek
Méret
495
Méret tulajdoni lap szerint
495
Telek mérete
687
Terasz mérete
40
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Városrész
Aranypart
Alapvető adatok
Szobák
12
WC-k száma
6
Fürdőszobák száma
6
Fűtés típusa

padlófűtés,

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség

tároló,

közösségi nappali,

elektromos kapu,

elektromos garázs kapu/ajtó,

garázs,

pince

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2004
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Megunta a szmogos, zsúfolt városi életet? Szeretne távol a város zajától, vízparti családi házban élni? Szeretne reggelente madárcsicsergésre ébredni, hétvégenként horgászni, esténként pedig tücsökciripelést hallgatni? Esetleg hosszútávú befektetésben gondolkodna? Itt a lehetőség! A the Hunters Ingatlaniroda megvételre kínálja Siófok egyik közismert utcájában a Balaton szomszédságában egy 687 nm-es telken álló, 3 szintes, 495nm alapterületű ikerházat. Ez a hatalmas, lehetőségekkel teli iker családi ház a 2005-ben épült, az akkori legjobb technológia szerint. Jelenleg 2 család lakik az ingatlanban, de több generáció együttélésére is alkalmas lehet. A ház legalsó szintjén 2-2 állásos, összesen 4 garázs található. A bejutást elektromos garázskapuk biztosítják. Ezen a szinten kialakítottak 2 mosókonyhát, és egy igazán egyedi, pince klub, buli helyet. A falak téglával burkoltak, hangulatvilágítások, boltívek, és a bárpult, igazi borospince hangulatot tükröz. A kompletten felszerelt saját konyhája, már csak hab a tortán. A alsó szinten lakásonként egy hatalmas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba + gardrób, külön wc, fürdőszoba+wc, előszoba és egy terasz kapott helyet. A felső szinten lakásonként egy amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba+wc és terasz kialakítású. Így összességében 4 amerikai konyhás nappali, 8 hálószoba, 2 gardróbszoba, 6 fürdőszoba, 2 mosókonyha, 4 garázs, 4 terasz és a pincében található konyhával felszerelt klubhelyiség kapott helyet. A házban beépítésre került egy központi porszívó és a riasztó rendszer. A. kert öntözését szivattyúval ellátott fúrt kút és öntözőrendszer biztosítja. A fűtésről központ kazán gondoskodik. Radiátoros és padlófűtés is van. A ház teljesen körbe van szigetelve. A kert hátsó felén található egy intim füves terület. Itt található egy kisebb játszótér, bográcsozó hely, és egy napozó rész. A kert méretéből adódóan alkalmas lehet medence építésére is. A két ikerháznak külön bejárata van. Minden mérő órája külön van, így mindenki a saját fogyasztása szerint fizethet. A ház folyamatosan karban tarott. Akár egy tisztasági festés után költözhető. Kitűnően alkalmas lehet rövid vagy hosszú távú kiadásra is. Így befektetésre is kitűnő választás! A Balaton part pár perc sétatávolságra van. A közelben található iskola, óvoda, ABC, gyógyszertár, posta. Kb 2 perc autókázással elérhető a Petőfi sétány, ahol éttermek , bárok, üzletek várják a vásárlóikat. Az autópálya csupán csak 4 km-re van, így könnyen megközelíthető. A környék csendes, igazi családi házas övezet. A szomszédok kedvesek barátságosak. Az ingatlant ajánlom nagy családosoknak, több generációs családok összeköltözésére. Befektetésre is kitűnő választás lehet. A ház adottságainak köszönhetően rövid és hosszú távú kiadásra is alkalmas lehet. Betekintést kaphat a ház egyik felébe. Tekintse meg websétánkat az alábbi linken: Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.