Budapest II. kerület
Eladó családi ház
Ár
270 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20277
Két generációs ház a hegyen
Méretek
Méret
360
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Leírás
A The Hunters Ingatlan iroda megvételre kínál egy II. kerület egyik legszebb részén, Hársakalja városrész madárcsicsergéses utcájában, kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező két generációs CSALÁDI HÁZAT egy 1142 nm -es telken. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére. A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé. Teljesen külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül lehet megközelíteni az akár 4 gépkocsinak is helyet adó garázst, mely szerelőműhelynek épült, így további lehetőségeket is rejt magában. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is. Rugalmasan megtekinthető.