Budapest XV. kerület, Pestújhely
Eladó családi ház
Ár
84 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20229
Eladó Szaunás Jacuzzis kertes felújított családiház Rákospalotán!
Méretek
Méret
70
Telek mérete
381
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Pestújhely
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Kert

oldalkert

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Közepes környék
Szerkezet
tégla
Leírás
A The Hunters ingatlaniroda eladásra kínál egy a 15.kerületben lévő kertes családi házat amelynek a telek mérete 381nm. A ház az utcára néz, szigetelt, a fűtésről gázkazán gondoskodik, a hűtésről pedig a klíma. Az ingatlan 70nm-es,a tágas fényes amerikai konyhás nappali 30nm-es, illetve szintén tágas és világos hálószoba plusz egy félszoba gondoskodik a kényelmünkről a házban. 2 autónak is elegendő autóbeálló áll rendelkezésünkre. A kertben található egy külön rendelésre gyártott külföldről hozatott 8 személyes szauna és egy szintén nagy értékű 6 személyes Jacuzzi. 2021-2022-ben az alábbi felújítások lettek elvégezve a házon: -a ház teljes egészében újra lett aljzatbetonozva, hideg és melegburkolatok ki lettek cserélve, -10cm-es dryvit szigetelés kerül a 30cm-es tégla szerkezetre, -tetőszerkezet és héjazat, deszkázat cseréje, -villamosvezeték, csatorna vízvezeték cseréje, -fűtés korszerűsítése, padló, illetve radiátoros központi fűtés kialakítása, -modern kondenzációs kazán került beszerelésre, ami a fűtésről és a melegvíz előállításáról egyaránt gondoskodik, -klimatizálva lett a ház, -modern, redőnnyel és rovarhálóval felszerelt nyílászárókkal lett ellátva az épület, -udvar díszburkolatának cseréje, hátsó kert kialakítása, A ház oldalán lévő udvarrész, teljes egészében polikarbonát tetőszerkezettel fedett, ami autóbeállóként vagy fedett teraszként is funkciónál, amin keresztül közelíthető meg a hátsó kert. Hívjon bizalommal