Balatonfüred
Eladó lakás
Ár
95 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20215
Nagyszerű befektetési lehetőség - Balatonfüredi panorámás téglalakás
Méretek
Méret
62
Méret tulajdoni lap szerint
62
Terasz mérete
10
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Balatonfüred
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

tároló,

elektromos kapu

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2006
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
4
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a tájpanorámás, 62 m2 alapterületű, 3 szobás, nagyon igényesen és egyedileg FELÚJÍTOTT balatonfüredi ingatlanját, 5 perc sétára a VÍZPARTTÓL. Balatonfüred belvárosának szívében elhelyezkedő, kifejezetten szép állapotú, 4 lakásos ház 2. emeletén, a tetőterében találjuk ezt a 2021-ben TELJESKÖRŰEN felújított stílusos ingatlant, mely az egyetlen lakás, aminek nincs szomszédja. A felújítás során a TELJES elektromos hálózat és minden villanyvezeték cserére került a vízvezetékekkel és a gázcsövekkel egybe véve. A fűtésről és a melegvízről, egy szintén felújított cirkó kazán gondoskodik, mely a fürdőszoba falán helyezkedik el, továbbá kiegészítő fűtéshez, egyben hűtésre is használható, 2 éves split klíma áll rendelkezésünkre, mely a nappaliban található. A lakás nagyon csendes, mely részben köszönhető, a dupla üveges, műanyag nyílászáróknak, továbbá annak, hogy a társasházban lévő, másik 3 lakástulajdonos, csak nyári időszakban használja ingatanját. A társasház nagyon rendezett, közös képviselő gondoskodik az épület folytonos karbantartásáról, illetve saját kertész, a közös udvar ápolásáról. A közös költség 9.300 Ft/hó, mely tartalmazza a közös területek villanyfogyasztását, fűtését, és a rendszeres karbantartások díját, ezen felül, pedig évente egyszer, 20.000 Ft a kertész tiszteletdíja. A lakás, külön mérőórákon megy, így a rezsi, téli időszakot tekintve, átlagosan 25.000 Ft/hó szokott lenni, mely tartalmazza a vizet, villanyt, gázt, tv-t és az internetet is. Az ingatlan délkeleti és északnyugati tájolásának, egyben a tetőtéri elhelyezkedésének köszönhetően, egész nap VILÁGOS. Az amerikai konyhás nappali ablakán kitekintve, csodás tájpanoráma tárul az ott lakok elé, a hátsó erkélyekről, pedig a közös, zárt udvarra lehet látni, melynek újépítésű ingatlanok övezik szomszédságát. Az ár minden bútort, beépített bútort és gépet TARTALMAZ. Egyedi lehetőség rejlik a lakásban BEFEKTETŐI szemmel is, hiszen tökéletes lehet az ingatlan céges üdültetésre, akár egész évben, de saját részre nyaralóként, vagy egy új otthon megteremtésére is alkalmas. Ezekről és sok minden másról SZEMÉLYESEN mesélek majd a lakás bemutatásakor.