Halásztelek
Eladó családi ház
Ár
86 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20125
Medencés családi ház eladó Halásztelken!
Méretek
Méret
128
Méret tulajdoni lap szerint
98
Telek mérete
575
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Halásztelek
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

medence,

elektromos garázs kapu/ajtó,

fúrt kút,

elektromos kapu

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2006
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a saját teraszán, és csobbanhat a saját MEDENCÉJÉBEN ? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA! A the Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelken, az Ady Endre utcában, egy 575 nm-es telken található, 2 szintes, 98nm lakóterű kertes házat. Az ingatlan 2006-ban épült, az akkori legjobb technológia szerint. A ház alsó szintjén található egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba+wc , közlekedő, 2 állásos garázs, és egy hatalmas fedett terasz. A felső szinten 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba+wc, és egy hatalmas terasz kapott helyet. A kert szépen gondozott, melynek öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A kert végében található egy tároló. A ház mögötti hatalmas, fedett terasz kitűnően alkalmas családi összejövetelekre, sütögetésre, bográcsozásra. A 6x3 méteres,160cm mély MEDENCE már csak hab a tortán!! Közelben található iskola, óvoda, Spar, gyógyszertár, pékség, edzőterem, kosárpálya, focipálya, cukrászda. Az M0 autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, akár egy tisztasági festés után költözhető. 1/1 tulajdon, tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető!