Budapest XI. kerület
Eladó lakás
Ár
189 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20089
Eladó egy 3 szobás, igényes MADÁRHEGYI lakás nagy terasszaal
Méretek
Méret
104
Terasz mérete
17
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XI. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2017
Állapot
prémium
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújított
Emeletek száma
1
Leírás
Szereti a minőségi és igényesen berendezett lakásokat? Fontos Önnek, hogy legyen 2 külön hálószobája? Esetleg mindenképpen a Madárhegyen keres fényárban úszó ingatlant? NE keressen tovább! Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 96 m2 alapterületű, plusz 17 m2 terasszal rendelkező 3 szobás, 2 fürdőszobás gyöngyszemét. A 2017-ben épült liftes társasház egyik legegyedibb és egyben legnagyobb lakása DÉLNYUGATI tájolású és ennek és a teraszának is köszönhetően nagyon barátságos és kifejezetten VILÁGOS. Az ingatlanban 2 különálló hálószoba található (3. hálószoba is kialakítható) és egy közel 48 m2-es amerikai konyhás nappali, ahonnan ki lehet jutni 2 oldalról is az erkélyre. Ezen felül kialakításra került egy KÁDAS és egy zuhanyzós fürdőszoba is, mindkettőben wc-vel együtt. Mindkét hálószobában EGYEDILEG gyártott hatalmas beépített szekrények biztosítják, hogy a ruhákat és egyéb otthoni dolgokat maradéktalanul el lehessen pakolni a szem elől. A gépesített konyhában Leicht konyhabútorok találhatók beszerelve. Ezeken felül minden nyílászáróra SZÚNYOGHÁLÓ és elektromos REDŐNY is lett elhelyezve, emelve ezzel az ingatlan minőségét. A melegről és a hidegről HŐSZIVATTYÚS mennyezeti hűtés-fűtés gondoskodik. A közös költség 70.000 forint körül van, amely az áramon kívül minden mást magába foglal. Frissen lettek telepítve NAPELEMEK is, melynek köszönhetően a jövőben a költségek csak csökkenni fognak. A lakáshoz tartozik egy TEREMGARÁZS hely és egy felszíni beálló. Található egy TÁROLÓ is a mélygarázsban, ami a beépített bútorokon felül szintén az ár részét képzi. Minden egyéb bútor a megegyezés tárgya. Ki lett alakítva egy közös KERTRÉSZ is, amit a lakók szabadon használhatnak. Az INFRASTRUKTÚRA is remeknek mondható, mivel a közelben van Lidl, Aldi, óvoda, játszótér, kutyafuttató a teljesség igénye nélkül, és a budaörsi bevásárlóközpontok is 5 perce helyezkednek el autóval. Összességében remek lehetőség pároknak vagy családoknak is, akik szeretik a város ezen nyugodt és hangulatos részét. További kérdésekért vagy megtekintésért keressen bizalommal.