Halásztelek
Eladó családi ház
Ár
159 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19741
Impozáns ház eladó Halásztelken!
Méretek
Méret
260
Telek mérete
715
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Halásztelek
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

pince,

elektromos kapu,

szauna,

közösségi nappali,

fúrt kút,

elektromos garázs kapu/ajtó,

garázs,

riasztó,

tároló,

közösségi BBQ

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2010
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a teraszon, és kedvére sportolhat a saját konditermében? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA! A The Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelek legjobb részén egy 715nm-es telken található, több mint 200nm lakóterű kertes házat. Az ingatlan 2010-ben épült, az akkori legjobb technológia szerint. A ház számos lehetőséget rejt magában. Nagyobb családoknak, összeköltözőknek és vállalkozóknak is kitűnő választás lehet. Kb 4 évvel ezelőtt egy hatalmas átalakításon és felújításon esett át. A tulajdonos azóta is folyamatosan újítgatja, csinosítja. A ház központja egy hatalmas, több mint 90nm-es nappali. Innen nyílnak a hálószobák, a konyha, télikert, gardrób szoba, fürdőszoba, wc és előszoba. A nappaliból kényelmesen le juthatunk az alagsori szintre. Itt található egy konditerem, szauna, fürdőszoba wc-vel , 2 állásos garázs és több tároló helyiség. Az ingatlan betonfödémes, ennek köszönhetően a tetőtér beépíthető. A közművek kialakítása már korábban megtörtént. A kert hátsó felében található egy hatalmas kerti szaletli, ahol kényelmesen elfér az egész család. A kerti sütögető, a kemence és a bográcsozó hely már csak hab a tortán. A fazonra nyírt bokrok és a gyönyörű zöld fű locsolásáról fúrt kút és öntözőrendszer gondoskodik. A ház extrái: elektromos redőny, padlófűtés, elektromos kapu, fűtött kocsibeálló, riasztó, kamerarendszer, hatalmas télikert, elektromos napellenző, kovácsoltvas kerítés. A környék csendes, igazi családi házas övezet. A közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, zöldséges, posta, CBA, focipálya, játszótér. Pár percre pedig Auchan, Spar, Lidl. Az M0 autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, akár egy tisztasági festés után költözhető. A házikót minden korosztálynak ajánlom. Fiatal pároknak, gyerekes családoknak, kertészkedni vágyóknak, összeköltöző családoknak, vállalkozóknak egyaránt. Az alábbi linket tekintse meg websétánkat: https://bit.ly/3ODYGlu https://kuula.co/share/collection/7cNY6?logo=0&card=1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&gyro=0&initload=0&autorotate=0.08&thumbs=1 Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Le ne maradjon róla!